ja, ja,
afgelopen zomer zijn er al een aantal procureurs getest. Maar vandaag zou het gebeuren, maar liefst 2 dikke varkensnekken zouden er aan moeten geloven volgens recept van Noskos.
zogegezegd, zogedaan.
vanmorgen in het buitenlicht van de schuur 15 ecobrasa s aangestoken. en daarmee de snake opgestart.
3 stukken kersen hout er boven op en algauw ging de temp op het rooster naar de 125.
toen de temp eenmaal constant was, rond de 120 graden heb ik 2 stukken vlees erop gelegt.
de eerste 3 uur ging prima, hierna begon de temp te schommelen, en heb ik zelfs nog enkele brandende eco s toegevoegd. Na vijfenhalf uur de saus erop, Weer 2 uur gewacht en toen de folie eromheen. Hierna ging de temp redelijk snel door naar 88.
Na wederom een uur in de folie begonnen met pullen, helaas ging dit niet makkelijk, afijn, maar even doorgezet en de eindsaus erop.
Ondanks het slechte pullen was het heerlijk!!
tijdens het pullen kwam ik ook wat donkere plekken tegen in het vlees, komt dit van het injecteren?
afgelopen zomer zijn er al een aantal procureurs getest. Maar vandaag zou het gebeuren, maar liefst 2 dikke varkensnekken zouden er aan moeten geloven volgens recept van Noskos.
zogegezegd, zogedaan.
vanmorgen in het buitenlicht van de schuur 15 ecobrasa s aangestoken. en daarmee de snake opgestart.
3 stukken kersen hout er boven op en algauw ging de temp op het rooster naar de 125.
toen de temp eenmaal constant was, rond de 120 graden heb ik 2 stukken vlees erop gelegt.
de eerste 3 uur ging prima, hierna begon de temp te schommelen, en heb ik zelfs nog enkele brandende eco s toegevoegd. Na vijfenhalf uur de saus erop, Weer 2 uur gewacht en toen de folie eromheen. Hierna ging de temp redelijk snel door naar 88.
Na wederom een uur in de folie begonnen met pullen, helaas ging dit niet makkelijk, afijn, maar even doorgezet en de eindsaus erop.
Ondanks het slechte pullen was het heerlijk!!
tijdens het pullen kwam ik ook wat donkere plekken tegen in het vlees, komt dit van het injecteren?