Beef en Steak

pp in de winter

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Leo
  • Startdatum Startdatum
Ik hoor het later wel hoe het verder gegaan is.
Ga me mandje opzoeken.
 
even een update

de eerste pp er om 23:15 afgehaald, was razend snel.
na wat advies van Dennis en frits weer heel veel bijgeleerd.
de 2e ligt er nog lekker op en zit nu op 82 graden, dus die gaat lekker.

hier alvast een foto va de 1e die er af kwam

IMG_3130.jpg


IMG_3132.jpg


 
Stoer hoor PP maken in de sneeuw!

Ze zien er in ieder geval nu al heerlijk uit!
 
Ziet er goed uit Leo, ik lust ook wel een broodje
 
hmmmm... lekker...  :)
 
de 1e gepulled, het pullen ging zwaar, je kon goed merken dat het niet omgezet was, maar de smaak is op zich prima, ik kan nu mooi vergelijken met de andere die er om 7:00 uur vanmorgen afgegaan is.

Deze pulde veel beter en makkelijker. Ook de smaak van de 2e is anders, kan moeilijk uitleggen hoe en wat.

Hier de rest van de foto's

IMG_3135.jpg


IMG_3133.jpg


IMG_3134.jpg


als ik eraan toe kom, zal ik vanmiddag nog een foto plaatsen van een broodje pp

bedankt voor het kijken
 
Wat zullen jullie lekker eten, gefeliciteerd met je knorretje
 
dank je wel Frits, ik ben om half 4 toch maar naar bed gegaan en de thermometer naast mijn bed gezet. Ik dacht eerst dat de 2e ook wel zo klaar zou zijn, maar die duurne nog een paar uur.
Was weer een hele leerzame sessie. Denk dat dit toch de beste manier is om de WSM te leren kennen en ontdekken.
 
Lekker gedaan Leo.
Ik trek ook maar een portie pulled uit de vriezer,heb er trek van gekregen.
 
Gefeliciteerd met je knorretje Leo! Wat ik al zei, de eerste paar keer gewoon met water in de pan e.d. Als je eenmaal door hebt hoe je je temp goed onder controle kunt houden, dus geen uitschieters naar boven, kun je een aardewerkpan als alternatief gebruiken. En dan wil je snel een DigiQ ;)
 
Leo, je bent een held in mijn ogen! Geen gezeur, maar gewoon aan de slag  gegaan! Helemaal TOP! Gefeliciteerd met je knor!
 
Mooie werkplek, en gefeliciteerd met je knor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan