BasBQ
Beef en Steak

PP bij -1?C

 
 

bulderdoos

Vuurmaker
Berichten
88
Vandaag was zo'n beetje de enige droge dag deze maand, dus besloot ik 2,5 kg procureur op de UDS te leggen.

Gisteravond al even ge?njecteerd en gerubt. Ik heb het wedstrijdrecept van Noskos gevolgd. Gezien de lage buitentemperatuur en een nieuwe schoorsteen op de ton duurde het even voordat de temperatuur stabiel en onder controle was.

De run verliep heel behoorlijk volgens plan. Ik zat met 4,5 uur op 74?C. De bark kweken ging prima, vervolgens ingepakt, maar alsnog duurde de run naar 88?C toch weer langer dan verwacht / gehoopt :) Het water loopt je rond die tijd al ruime tijd in de mond, dus elk kwartier is te lang. Vervolgens nog een uur laten rusten. Man, wat een marteling :)

Eerste reactie van de schoonfamilie: "Holy shit wat een vakmanschap!" Dat was dus een +1 bij -1?C ;)
923fbb9ac7b6d3d1dea078f6c590d212.jpg
4cca5eafd01dfd71cd326002ba799e65.jpg
859de4ed950885a477a1f4299e593551.jpg
7ac3f92597010ec6eef09f9b816331e7.jpg
3ede75c2242ae4c2ca4d9dd269edb44c.jpg
244e7ec8ce69777301abd63bd09c7a93.jpg
7521ea46469368ba1889e2b254867c55.jpg


Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk

 
PP is altijd +1! Heerlijk om met dit weer te grillen. Ziet er ook fantastisch uit!

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Zelfs met -1 of lager vind ik P.P. een dikke + 1  ;) :)
 
Lust ik wel!
 
Dat ziet er prima uit hoop dat die van mij er ook zo mooi uit ziet  :)
Ben vanochtend begonnen eerst regen  :( maar nu mooi weer
 
ziet er goed uit! ik zoek alleen een marinade voor het injecteren heb jij daar een recept voor?
 
Altijd lekker PP  ziet er top uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan