- Berichten
- 67
Aangezien ik vorige week papa geworden ben, zijn de nachten al gebroken. Dan moet je het aangename maar met het nuttige combineren toch? De oma en Oma Oma kwamen vandaag een hapje eten, de kleine meid werd om 04:00 wakker... dus aan die Weber en de PP erop voor het stickertje..
Afgelopen vrijdag tussen de kraamvisite's door begonnen met marineren / rubben, gisteren nog geinjecteerd met appelsap, beetje zout en wat stockyard memphis red. Voor mijn gevoel bleef hij wat langer in de zone hangen dan normaal. Misschien door het gebruik van nieuwe briketten (Greek Fire) misschien door de hoeveelheid vocht binnen in.. (misschien doordat het een stuk van een wroetvarken was en de rest net..) Ach mag de pret niet druken..
Om 17:00 een kern tempratuur van 87,9 graden, even ingepakt, uurtje laten liggen op de Q en de kern was 92.3 graden.
Uitgepakt en in de ovenschaal gelegd met folie eroverheen. Daarna uit elkaar getrokken, het vocht eroverheen laten druipen.
Speciaal voor de oma's geserveerd met stokbrood en kruidenboter..En de koolsla erbij.
Alles is weer netjes opgeruimd, het restantje van de 3.5 kg ligt in de koelkast voor morgen op brood en om in te vriezen voor op het werk.
In de tussentijd een Upside down wilde perzikken taart gebakken op de Q en vrijdag na het rubben maar een brood geprobeerd in de DO en een lading MOINKballs op de ander...
Afgelopen vrijdag tussen de kraamvisite's door begonnen met marineren / rubben, gisteren nog geinjecteerd met appelsap, beetje zout en wat stockyard memphis red. Voor mijn gevoel bleef hij wat langer in de zone hangen dan normaal. Misschien door het gebruik van nieuwe briketten (Greek Fire) misschien door de hoeveelheid vocht binnen in.. (misschien doordat het een stuk van een wroetvarken was en de rest net..) Ach mag de pret niet druken..
Om 17:00 een kern tempratuur van 87,9 graden, even ingepakt, uurtje laten liggen op de Q en de kern was 92.3 graden.
Uitgepakt en in de ovenschaal gelegd met folie eroverheen. Daarna uit elkaar getrokken, het vocht eroverheen laten druipen.
Speciaal voor de oma's geserveerd met stokbrood en kruidenboter..En de koolsla erbij.
Alles is weer netjes opgeruimd, het restantje van de 3.5 kg ligt in de koelkast voor morgen op brood en om in te vriezen voor op het werk.








In de tussentijd een Upside down wilde perzikken taart gebakken op de Q en vrijdag na het rubben maar een brood geprobeerd in de DO en een lading MOINKballs op de ander...
