BasBQ
Beef en Steak

Porkbelly burned ends invriezen?

Cherrywood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
694
Ik wil porkbelly burned end "op voorraad" maken.......

Kan je ze invriezen met behoud van kwaliteit?
Misschien voor de fase dat ze met suiker en saus worden afgegrild /afgelakt?

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.208
Ik zou ze helemaal doorgaren, terugkoelen in invriezen.
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
16.257
Vrees ervoor dat je sowieso kwaliteit verlies hebt.
BTW, ze zijn bij ons altijd gelijk op, dus de vriezer halen ze niet.
 

Cherrywood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
694
Vrees ervoor dat je sowieso kwaliteit verlies hebt.
BTW, ze zijn bij ons altijd gelijk op, dus de vriezer halen ze niet.
In de koelkast zetten helpt ook niet ze eten ze koud ook gewoon op..

Anders gewoon op het "moment suprème" maar klaar maken......

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Bovenaan Onderaan