Pulled pork gistere laten ontdooien en gekruid met grof gemalen peper en zoutkorrels, samen met wat knoflook poeder en paprika poeder. Er had wellicht wat meer rub op gemogen
Vanochtend om half acht stuk vlees op de smoker gelegd en op 120-130 graden celcius gesmoked met eikenhout (in totaal twee blokjes).
Na ??n uur:
Na totale kooktijd van drie uur:
Na totale kooktijd van vijf uur (mooie donkere kleur is bereikt (althans vond ik zelf):
Hierna heb ik hem ingepakt terug in de smoker gelegt door nog drie en een half uur.
Eind resultaat na anderhalf uur rusten in folie:

Vanochtend om half acht stuk vlees op de smoker gelegd en op 120-130 graden celcius gesmoked met eikenhout (in totaal twee blokjes).
Na ??n uur:

Na totale kooktijd van drie uur:

Na totale kooktijd van vijf uur (mooie donkere kleur is bereikt (althans vond ik zelf):

Hierna heb ik hem ingepakt terug in de smoker gelegt door nog drie en een half uur.
Eind resultaat na anderhalf uur rusten in folie:

