Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het lijkt er bijna op Noskos! ???
Maar eerlijk is eerlijk, het vertekent ook wel een beetje op de foto, omdat het gedeeltelijk op het kolen rooster blijft liggen. Maar veel is het wel!
Ondertussen is het feestmaal al weer voorbij en was een groot succes!
Gezellig samen het vlees uit elkaar pulken
Om de een of andere mysterieuze reden "verdwijnt" er dan al een deel van het vlees..
Maar er was (meer dan) genoeg
Coleslaw erbij maken
Lekker op een broodje met Huddie's saus erbij
En ik had nog aardappels gepoft
Uiteraard is niet alles opgegaan, maar dat vriezen we in en komt op een later tijdstip wel weer goed.
Bedankt voor de interesse en de mentale ondersteuning!
Even een off topic vraag Thor, gebruik jij een gratis Tapatalk voor je foto's? Want ik gebruik het ook en dan zie ik niet die tapa icoontjes in de foto's.
Misschien een beetje moeizame maar toch mooie sessie. Nu je er zo hard voor hebt moeten werken, smaakt de PP nog lekkerder dan als het te makkelijk gaat
Ach we moeten niet overdrijven: "moeizaam" was het zeker niet
Ik heb alleen een keer de bak van de ProQ helemaal leeg moeten maken en een nieuwe "minion" moeten opstarten. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt, dat kokosbriketten zoveel residu opleveren dat ze zichzelf zo verstikken. Met de Terlanco's die ik normaal gebruikte, redde ik het makkelijk een 20 uur de ProQ op temperatuur te houden
Verder verliep de sessie nergens abnormaal en was het resultaat helemaal top! Een blije (kinder)gezichten maken uiteindelijk alles weer goed!!
Mooie sessie en goed om te zien dat het goed gekomen is......
Idd jammer van het as, maar weer een ervaring rijker..... je hebt er weer een mooi verhaal bij.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.