T
Thor
Gast
Zo te zien op het forum wordt er dit weekend veel Pulled Pork gemaakt en hier is het al net zo.
Het dochtertje van mijn zwager is dit weekend jarig en door allerlei niet zo leuke omstandigheden is de traditie ontstaan dat we haar verjaardag bij ons thuis vieren. Zo'n kind mag niet de dupe worden van allerlei sores waar zij niets aan kan doen en verdient gewoon een leuke verjaardag.
En de jarige mag dan natuurlijk kiezen wat er gegeten wordt.
En dan streelt het best een beetje mijn ego dat ze dan vraagt of ik weer "van dat draadjesvlees van de BBQ" wil maken 8)
Dus vandeweek bij B&S een mooie Picnic gekocht van ongeveer 4,7 kg. En vanmorgen in de rub gezet. Mengsel van de Basic Rub van Noskos, aangelengd met het laatste beetje Butt Rub.
En vanavond de ProQ gereed gemaakt met Bricos briketten. Eerste indruk van die briketten is goed, maar morgen kan ik er echt pas wat zinnigs over zeggen. Lekker een paar handjes appelhout erbij.
Picnic er op en lekker roken maar. Starttijd is 21.30 en ik ben benieuwd hoe laat we kunnen eten. Misschien pak ik 'm morgen ochtend wel in...
To be continued...
Het dochtertje van mijn zwager is dit weekend jarig en door allerlei niet zo leuke omstandigheden is de traditie ontstaan dat we haar verjaardag bij ons thuis vieren. Zo'n kind mag niet de dupe worden van allerlei sores waar zij niets aan kan doen en verdient gewoon een leuke verjaardag.
En de jarige mag dan natuurlijk kiezen wat er gegeten wordt.
En dan streelt het best een beetje mijn ego dat ze dan vraagt of ik weer "van dat draadjesvlees van de BBQ" wil maken 8)
Dus vandeweek bij B&S een mooie Picnic gekocht van ongeveer 4,7 kg. En vanmorgen in de rub gezet. Mengsel van de Basic Rub van Noskos, aangelengd met het laatste beetje Butt Rub.

En vanavond de ProQ gereed gemaakt met Bricos briketten. Eerste indruk van die briketten is goed, maar morgen kan ik er echt pas wat zinnigs over zeggen. Lekker een paar handjes appelhout erbij.


Picnic er op en lekker roken maar. Starttijd is 21.30 en ik ben benieuwd hoe laat we kunnen eten. Misschien pak ik 'm morgen ochtend wel in...

To be continued...