Beef en Steak

pork bulgogi

 

Arie de Knaller

Stoker
Berichten
271
Vandaag snel even een Koreaanse "pork bulgogi" gemaakt, met een marinade uit een flesje (van de Amazing Oriental, daar hebben ze dat, waarschijnlijk ook bij andere toko's) en wat varkensfiletlapjes (geen superkwaliteit, maar ging toch in de marinade) die ik in reepjes had gesneden zodat er in ieder geval op alle kanten marinade zat. De marinade is op basis van gochujang, dus lekker pedis.

Omdat het rooster van m'n Weber 47 te grof is heb ik een fijnmazig rooster gebruikt.

signal-2022-08-30-175647_002.jpeg

signal-2022-08-30-175647_004.jpeg


signal-2022-08-30-175647_003.jpeg
 
Lekkere snacks en niet in de kolen laten glijden 👍🏻
 
Ziet er heerlijk uit zo! Zal binnenkort ook maar eens een kijkje gaan nemen bij de Amazing
 
Ziet er heerlijk uit zo! Zal binnenkort ook maar eens een kijkje gaan nemen bij de Amazing

De kant-en-klare marinades uit Korea zijn goed. Wel opletten, ik heb er wel eens een paar gezien waar zoetstoffen in plaats van suiker gebruikt is.
 
Ik heb een eigen gemaakte pittige, geen zoetigheid :)
Ach, en anders wijkt het wat af en heet t fusion toch?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
De pittige (met gochujang) wordt dan weer wel voor varkensvlees gebruikt daar (en ook voor kip).
 
Terug
Bovenaan Onderaan