BasBQ
Beef en Steak

Pork belly

Marcel Birahij

Tondelzoeker
Berichten
10
Geen woorden maar smullen!

IMG_3030.jpeg


IMG_3031.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Zalig man, buikspek!
 
-kwijl- zo lekker dit. Altijd wel ff op zoek naar een mager stukje.
 
Dat is een mooi stuk, eet smakelijk
 
Die is mooi gelukt! Hoe heb je deze bereid en wat waren je voorbereidingen?
 
Die is mooi gelukt! Hoe heb je deze bereid en wat waren je voorbereidingen?
Niet bijzonder...
Kamado op 110 met appel chunks en in de lekbak water.
Buikspek ingesneden en gerubd met Piggy mix van Jord Althuizen en dan lekker laten liggen voor een uur of 4 tot de kerntemperatuur van 75 graden is bereikt. Dan de kamado opstoken en nog even op de vetkant afgrillen voor een knapperige korst.
 
Terug
Bovenaan Onderaan