- Berichten
- 1.774
In het bacon day topic had ik natuurlijk al wat foto's gezet maar door het bezoek aan de Suydersee bbq in Zeewolde afgelopen weekend had ik er nog niet zoveel aandacht meer aan kunnen besteden.
Inmiddels is de video ook klaar van mijn bacon dagje op 2 september ;-)
De marinade/kruiden mengsel bestond uit ui, peper en knoflook. Gewokt in wat olie.
Vervolgens ging dit in de keukenmachine samen met zoute en zoete ketjap, sambal, zonnebloemolie, kant en klare gebakken uitjes en bruine suiker.
Het buikje in stroken snijden tot aan het zwoerd.
En vervolgens lekker insmeren.
De briketten lagen in de snake methode met wat apple wood.
En bij het bereiken van de juiste kern was mijn spekje klaar.
Het zwoerd was lekker gekleurd en crispy.
En de smaak was top!! Voor herhaling vatbaar!! enjoy
kijk voor het hele recept op bensbq.com http://www.bensbq.com/2017/09/08/recept-voor-pork-belly-op-een-andere-manier/
of check de video op YouTube https://www.youtube.com/watch?v=J4QggBoc8N8
Inmiddels is de video ook klaar van mijn bacon dagje op 2 september ;-)
De marinade/kruiden mengsel bestond uit ui, peper en knoflook. Gewokt in wat olie.
Vervolgens ging dit in de keukenmachine samen met zoute en zoete ketjap, sambal, zonnebloemolie, kant en klare gebakken uitjes en bruine suiker.
Het buikje in stroken snijden tot aan het zwoerd.
En vervolgens lekker insmeren.
De briketten lagen in de snake methode met wat apple wood.
En bij het bereiken van de juiste kern was mijn spekje klaar.
Het zwoerd was lekker gekleurd en crispy.
En de smaak was top!! Voor herhaling vatbaar!! enjoy

kijk voor het hele recept op bensbq.com http://www.bensbq.com/2017/09/08/recept-voor-pork-belly-op-een-andere-manier/
of check de video op YouTube https://www.youtube.com/watch?v=J4QggBoc8N8