BasBQ
Beef en Steak

Pork belly ends

 
 

Ron B

Pitmaster
Berichten
586
Vandaag voor het eerst pork belly ends a la noskos gemaakt. Gelezen dat het zo lekker zou zijn dat ik niet achter kon blijven. Een stuk iberico buikspek besteld. Dat kwam donderdagavond laat binnen.
20211224_152452.jpg

Vandaag begonnen. Eerst in stukken gesneden van ongeveer 4 cm. En in de Noskos rub gezet
20211226_101525.jpg

20211226_102407.jpg


Daarna de Q op 120 graden en de buikspek erop
20211226_130853_resized.jpg

Na ongeveer 2,5 uur alles eraf. Bruine suiker, agavesiroop en roomboter erbij. Vervolgens weer teruggezet voor 2 uur
20211226_154124.jpg

20211226_172323.jpg
20211226_172520.jpg
20211226_173001.jpg

Daarna nog een half uurtje terug met noskos bbq saus erover en toen opgediend
20211226_175758.jpg

En man man, wat was dit heerlijk. Echt een smaaksensatie. Die gaan we zeker nog een keer maken
 
Ziet er heerlijk uit!
Moet ik hier ook nog eens maken.
 
Lekker hoor. Ook meteen een goed stuk buikspek voor genomen 😁
 
Iberico nog wel 😁 Mooi dat het smaakte!
 
Dikke prima 👍🏻😋ziet er goed uit
 
Ik heb ze al en paar keer gemaakt, ze zijn inderdaad super lekker.
 
Ziet er lekker uit, nog niet gemaakt… Toch maar eens doen.
 
Dit verveeld nooit. Lekker hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Super lekker maar oh zo machtig. Ik eet er altijd teveel van. 😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan