BasBQ
Beef en Steak

pork belly burnt ends

 

kruit17 Jeroen

Stoker
Berichten
291
Vandaag toch naar met de kids aan de slag. Met het recept van Dennis noskos dank je wel hiervoor. om 9 uur vanmorgen maar de buikspek uit de koeling gehaald en in stukjes gesneden. Alles lekker in de Noskos pulled pork rub gezet en hup in de koeling. 10.00 bbq aan hoppa buurman zei nu al ...Dus.
11.00 bbq op 130 dus blokkies spek plaatsen.
14.00 blokjes in alu bakjes en beetje suiker boter en agavesiroop erop en dicht gemaakt met folie . 16.00 blokjes uit de bakjes en in nieuwe bakjes .met de jaja de Noskos bbq saus. en om 17.00 heerlijk smullen en ja 1.6kg is zo op.

ingrediënten
. 1.6kg livar buikspek zonder zwoerd
. noskos pulled pork kruiden
. noskos bbqsaus.
.bruine basterdsuiker
. agavesiroop
. roomboter

20210421_184853.jpg


20210423_101315.jpg


20210423_101755.jpg


20210423_111834.jpg


20210423_141400.jpg


20210423_141546.jpg


20210423_141853.jpg


20210423_164610.jpg


20210423_172640.jpg
 
Dat ziet er goed uit. Staat hier voor morgen op het programma. Kan niet wachten!
 
Ja buurman, ‘s morgens op tijd beginnen

Lekker met de kids aan het werk geweest en beloond 👍🏻
 
goed bezig geweest
leuke dag met een lekker eindresultaat
top
 
Potdikke, lekker hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Zien er super uit! Gewoon op de 47cm ketel?
 
Heb ook een kilo te liggen nog in de vriezer. Tijd om dit ook maar eens op mn 47 cm te doen
 
Mooie blokjes, zal gesmaakt hebben 😋
 
Mooi en lekkerrrrr, geweldig!

Verstuurd vanaf mijn SM-A505FN met Tapatalk
 
Ik vind dat zoooooooo lekker. Gaat er bij ons ook in als zoete koek.

Ziet er goed uit. Zal zeker gesmaakt hebben
 
Terug
Bovenaan Onderaan