- Berichten
- 240
Ik had nog een kilo buikspek in de vriezer en omdat het buikspek de vorige keer in zijn geheel geen succes was (te vet en zacht), deze keer voor burnt ends gekozen. Wàt een wereld van verschil! Maar dat wist ik vooraf nog niet dus voor de zekerheid wat ribs erbij gemaakt als back-up plan. De ribs tot nu toe steeds op appelbasis gemaakt (chunks en sap), nu op basis van kersen (chunks en cherry coke).
Meteen een mooie gelegenheid om de afgelopen week aangeschafte one minute lighter te proberen
De buik:
Voorbereid (even een nachtje trekken):
De one minute lighter is me een prachtapparaat, het aansteken stelt zo ook niks meer voor en alles lekker snel op 115C.
De ribben hebben er even een uurtje alleen opgelegen maar daarna werd het een gezellige bende op het rooster:
Tjah:
Ook wat vitamines voor de kinderen en dan meteen maar even gluren:
Uiteindelijk weer een heerlijk maal op tafel! De burnt ends waren echt lekker, veel beter dan vooraf gedacht. Vind het wel meer een bij dan hoofdgerecht dus de ribs waren geen overbodige luxe. Op kersenbasis veel absoluut niet tegen. De rooksmaak was mooi aanwezig .
Het was wel wat veel dus een mooie late night snack over
Yummie!
Meteen een mooie gelegenheid om de afgelopen week aangeschafte one minute lighter te proberen
De buik:
Voorbereid (even een nachtje trekken):
De one minute lighter is me een prachtapparaat, het aansteken stelt zo ook niks meer voor en alles lekker snel op 115C.
De ribben hebben er even een uurtje alleen opgelegen maar daarna werd het een gezellige bende op het rooster:
Tjah:
Ook wat vitamines voor de kinderen en dan meteen maar even gluren:
Uiteindelijk weer een heerlijk maal op tafel! De burnt ends waren echt lekker, veel beter dan vooraf gedacht. Vind het wel meer een bij dan hoofdgerecht dus de ribs waren geen overbodige luxe. Op kersenbasis veel absoluut niet tegen. De rooksmaak was mooi aanwezig .
Het was wel wat veel dus een mooie late night snack over
Yummie!