kim
Sprokkelaar
- Berichten
- 32
Afgelopen weekend heb ik Pork Belly Burnt Ends gemaakt volgens de bereiding van Noskos
zo smaakvol en absoluut voor herhaling vatbaar.
Gemaakt met een lekkere coleslaw met rozijnen en een heerlijk biertje
Vraag: als ik andere bereidingen voorbij zie komen, is het vlees toch iets minder donker en wat meer rood gekleurd. Ze waren overigens heerlijk en mals, maar had ik het carameliseren in de BBQ saus (Noskos) toch iets minder lang moeten doen? Ik heb naar mijn idee wel gewacht tot het echt ging carameliseren namelijk.
Bedankt alvast!

Gemaakt met een lekkere coleslaw met rozijnen en een heerlijk biertje

Vraag: als ik andere bereidingen voorbij zie komen, is het vlees toch iets minder donker en wat meer rood gekleurd. Ze waren overigens heerlijk en mals, maar had ik het carameliseren in de BBQ saus (Noskos) toch iets minder lang moeten doen? Ik heb naar mijn idee wel gewacht tot het echt ging carameliseren namelijk.
Bedankt alvast!
Laatst bewerkt: