Tja, de fotowedstrijd. Das alweer een tijdje geleden dat ik daar aan meegedaan heb zeg! Maar ik heb tijd en het onderwerp is ook wel een spekkie voor mijn bekkie dus de camera moet maar weer eens uit het vet.
Maar wat te maken? :-? Lastig. In dat soort gevallen helpt het nog wel eens om op bbq-nl.com (de blog van ene Noskos) te gaan neuzen voor inspiratie en dit is het geworden: Pork belly burned ends!
Ruim 1? kilo buikspek (ja, het mocht een ietsje meer zijn
) in blokjes gesneden en gekruid met een simpele basis rub.
Eerst een uurtje of drie in de rook bij 115C.
Zei iemand rook? Hickory in dit geval.
Een van onze waaktijgers houd een oog je in het zeil.
Maar wat te maken? :-? Lastig. In dat soort gevallen helpt het nog wel eens om op bbq-nl.com (de blog van ene Noskos) te gaan neuzen voor inspiratie en dit is het geworden: Pork belly burned ends!
Ruim 1? kilo buikspek (ja, het mocht een ietsje meer zijn


Eerst een uurtje of drie in de rook bij 115C.

Zei iemand rook? Hickory in dit geval.

Een van onze waaktijgers houd een oog je in het zeil.

