BasBQ
Beef en Steak

Pork belly burned end steak met gegrilde Romaine sla

 
 

Sabine

Kooltjesharker
Berichten
206
Gisteren het buikspek al in de rub gezet zodat ik vanmorgen vroeg de Q aan kon steken.

Door een wat druk programma heeft mijn dochter geweldig geassisteerd en de belly er af gehaald en ingepakt. Lekker laten liggen tot vanmiddag.

Zelf de bbq saus gemaakt volgens een recent van PitmasterX. De plakjes buikspek hiermee ingesmeerd en daarna afgegrild op hoge temperatuur.

Ondertussen een focaccia afgebakken en de geprepareerde en gehalveerde kropjes sla.
Op de sla ging een ranchdressing met wat verkruimelde blauwe kaas.

Bordjes mooi opgemaakt, wijntje erbij en smullen maar!

Recept pork belly van www.pitmasterx.com
Recept gegrilde sla uit BBQ tijd van Susan Aretz

IMG_8557.jpeg


IMG_8558.jpeg


IMG_8566.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Gisteren het buikspek al in de rub gezet zodat ik vanmorgen vroeg de Q aan kon steken.
Een excuus zoeken om de BBQ aan te steken. BBQ JUNK 😂 ziet er weer heerlijk uit, top.
 
Lekker man! Buikspek is fijn.
 
Dat ziet er lekker uit zeg. 😋😋
 
Even een aanvulling gedaan; was de verwijzing naar de recepten vergeten!
 
Laatst bewerkt:
lekker zeg. wat blijft buikspek toch een lekker stukje vlees
 
Ziet er heerlijk uit een stukje buikspek gaat er altijd wel in.

Verstuurd vanaf mijn SM-A536B met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan