BasBQ
Beef en Steak

Porchetta

pip

Vuurmaker
Berichten
96
Gisteren porchetta gemaakt. Omdat het was samengesteld uit een aantal kleinere delen die ik nog in de vriezer had liggen, is het een beetje een Frankenstein porchetta geworden. Ook opbinden is niet ??n van mijn kwaliteiten - en dat het een aantal losse stukken vlees waren maakte het niet makkelijker. Smaak was wel heel goed! Ik heb een simpele versie gemaakt, met salie/rozemarijn/tijm, natuurlijk zout, peper, olijfolie, en gerookt op zo'n 140 graden met appelhout.

Foto's volgen snel.
 
Oh ja, en gerookt op mijn mini-smoker hobbyprojectje, dus meer dan 15 kokosbriketten o.i.d. was ik niet kwijt.


https://imageshack.com/i/p8wmwR70j

https://imageshack.com/i/ipC11D3Vj

https://imageshack.com/i/idePCp8Bj

https://imageshack.com/i/ip72NFmBj

https://imageshack.com/i/idqAuEhqj

https://imageshack.com/i/ipokOlIxj

 
Je foto's komen alleen niet door pip.
 
wmwR70.jpg


C11D3V.jpg


ePCp8B.jpg


72NFmB.jpg


qAuEhq.jpg


okOlIx.jpg

 
Bedankt voor 't melden!
Hopelijk beter zo, altijd ruzie met Imageshack  ;)
 
Ziet er lekker uit hoor. Lekker bezig geweest.
 
haha ik had zo bij je aangeschoven en dat hele stuk gewoon opgegeten  ;)
 
Heerlijk, krijg er lekkere trek van.
Thks
 
Dan had 'ie ook het stukje zwoerd dat niet weg te krijgen was ;) Blijft wel een van de leukste dingen om te maken, zo'n porchetta.
 
Prachtig mooi beletterd modificatietje geworden hoor Pip, bravo!
 
Terug
Bovenaan Onderaan