- Berichten
- 206
Porchetta gemaakt volgens bbq-nl.
Ik heb geen ronddraaien de spit, maar wel een verticale spit. Dat ging nog maar net goed qua hoogte.
Varkensbuik gevuld met verse kruiden en opgerold en vastgebonden. Daarna op de verticale spit gespietst. Dome op 140 graden gebracht en gewacht tot 70 graden kern. Daarna de dometemp. Naar de 250 graden gebracht en een half uurtje later heb je een knapperige korst.
Resultaat: de huid was knapperig , maar ik ben er niet gek op. Het vlees met kruiden daar in tegen was wel heerlijk!!!!
Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk
Ik heb geen ronddraaien de spit, maar wel een verticale spit. Dat ging nog maar net goed qua hoogte.
Varkensbuik gevuld met verse kruiden en opgerold en vastgebonden. Daarna op de verticale spit gespietst. Dome op 140 graden gebracht en gewacht tot 70 graden kern. Daarna de dometemp. Naar de 250 graden gebracht en een half uurtje later heb je een knapperige korst.
Resultaat: de huid was knapperig , maar ik ben er niet gek op. Het vlees met kruiden daar in tegen was wel heerlijk!!!!
Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk