Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ceriel zei:gewoon de venkel weglaten...
Heb je buik met zwoerd?
avond vtv insnijden met een stanley-mes en inwrijven met zout/bakpoeder, maar dat wist je natuurlijk al... :blush:Lin zei:Ceriel zei:gewoon de venkel weglaten...
Heb je buik met zwoerd?
Jazeker met zwoerd. Moet ook nog crackling worden...
Ceriel zei:avond vtv insnijden met een stanley-mes en inwrijven met zout/bakpoeder, maar dat wist je natuurlijk al... :blush:Lin zei:Ceriel zei:gewoon de venkel weglaten...
Heb je buik met zwoerd?
Jazeker met zwoerd. Moet ook nog crackling worden...
Ceriel zei:Een mengsel. Een nachtje laten inwerken en dan afspoelen, droogdeppen en het buikje vullen en oprollen.
Ik heb de porchetta alleen nog maar op hogere temperatuur gedaan (160-180). Bij het garen op lagere temperatuur zul je voor de crackling een eindsear moeten doen
Lin zei:maar de eters vonden het heerlijk!