BasBQ
Beef en Steak

Porchetta di Gennaro Contaldo.

Bert zei:
noskos zei:
Is dat buikspek? En is de binnenkant dan niet heel erg vet?

Het vet in de buik komt door het vlinderen. Dat moet je met een buik niet doen. Wil je hem toch open klappen?
Begin dan aan de onderkant (het stuk waar de tepeltjes zitten) te snijden en snij dan de hele buik door tot bijna aan de bovenkant en klap hem open.
Breng je vulling en kruiden aan en begin dan te rollen met je open gesneden lap en rol naar de onderkant van de buik. Op die manier krijg je het vette gedeelte van de buik aan de buiten kant en kan je vet wegsmelten.
Bij deze buik zie je de magere delen aan de buiten kant zitten en sluit je het vet op.

Dus als ik jou goed begrijp heb ik het zelf niet helemaal goed gedaan, is voor mij ook weer een goede leer school
 
Goede tip Bert, is dit eigenlijk met of zonder zwoerd?
 
Bedankt voor de instructies Bert, dit voorkomt dat een hoop mensen het of niet, of verkeerd maken.
 
Frits zei:
Goede tip Bert, is dit eigenlijk met of zonder zwoerd?

Met zwoerd kan je vet niet smelten.
 
dank je wel bert
 
Terug
Bovenaan Onderaan