- Berichten
- 161
Gisteren een lekker snackje gemaakt gewoon omdat het kan. We hadden nog wat duitse bratwurst liggen en die zijn omgetoverd tot “poor man’s burnt ends”.
De worsten ingesmeerd met olijfolie en bestrooid met knoflookpoeder, paprikapoeder en peper. Daarna een uurtje indirect op 130° met een beetje houtsnippers.
Na een uurtje de worsten gesneden in een aluminium schaal gelegd en een lekker goedje gemaakt van bbq-saus met ketjap, een paar blokjes roomboter en bruine basterdsuiker om ze vervolgens weer terug op de bbq te leggen voor het 2e uur.
Het resultaat was… yummie!
De worsten ingesmeerd met olijfolie en bestrooid met knoflookpoeder, paprikapoeder en peper. Daarna een uurtje indirect op 130° met een beetje houtsnippers.
Na een uurtje de worsten gesneden in een aluminium schaal gelegd en een lekker goedje gemaakt van bbq-saus met ketjap, een paar blokjes roomboter en bruine basterdsuiker om ze vervolgens weer terug op de bbq te leggen voor het 2e uur.
Het resultaat was… yummie!
Laatst bewerkt: