Lauran
Vuurmaker
- Berichten
- 70
Weet niet of ik het in dit topic mag vragen maar stel hem wel.
Als ik wat bereid op mijn Patton blijft het vlees aan het RVS rooster plakken.
Eerste keer was een T-Bone, toen kipkluifjes en vandaag heb ik buikspek gebakken. Toen ik deze nog even een knapperige korst wilde grillen bleef de korst ook weer plakken terwijl het rooster al helemaal vet was.
Iemand een idee wat ik fout doe of een tip hoe ik dit in het vervolg kan voorkomen.
Groetjes Lauran
Als ik wat bereid op mijn Patton blijft het vlees aan het RVS rooster plakken.
Eerste keer was een T-Bone, toen kipkluifjes en vandaag heb ik buikspek gebakken. Toen ik deze nog even een knapperige korst wilde grillen bleef de korst ook weer plakken terwijl het rooster al helemaal vet was.
Iemand een idee wat ik fout doe of een tip hoe ik dit in het vervolg kan voorkomen.
Groetjes Lauran