- Berichten
- 1.147
Goedemiddag,
Ik heb mijn eerste pizza deeg gemaakt op de methode om rustig te laten rijzen in de koelkast (18uur)
Nu lees ik dat je vers pizzadeeg prima kan bewaren... in de koelkast...
OK? Maar dan rijst die toch nog verder? Of hoe moet ik dat zien?
Handige tip iemand? Of gewoon lekker laten liggen? Of hermetisch verpakken en in de koelkast bewaren?
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Ik heb mijn eerste pizza deeg gemaakt op de methode om rustig te laten rijzen in de koelkast (18uur)
Nu lees ik dat je vers pizzadeeg prima kan bewaren... in de koelkast...
OK? Maar dan rijst die toch nog verder? Of hoe moet ik dat zien?
Handige tip iemand? Of gewoon lekker laten liggen? Of hermetisch verpakken en in de koelkast bewaren?
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk