- Berichten
- 1.543
Na een lekkere warme maaltijd hoort nog een lekker toetje.
Deze keer eens iets nieuws geprobeerd, dessert pizza.
Gewoon pizza deeg gemaakt met eetlepel suiker om het wat zoeter te maken
Na het vormen van de die bodem, deze ingesmeerd met een mengsel van ricotta/eiwitschuim op smaak gebracht met maplesyrup.
Half doosje zomerfruit (ontdooid uit diepvries), wat chocolade puur op stukjes gehakt, verddeld over de bodem.
Daarna even in de Q , wat gehakte pistachenoten en poedersuiker aangebracht
en smullen maar, buikje vol.




[
Deze keer eens iets nieuws geprobeerd, dessert pizza.
Gewoon pizza deeg gemaakt met eetlepel suiker om het wat zoeter te maken
Na het vormen van de die bodem, deze ingesmeerd met een mengsel van ricotta/eiwitschuim op smaak gebracht met maplesyrup.
Half doosje zomerfruit (ontdooid uit diepvries), wat chocolade puur op stukjes gehakt, verddeld over de bodem.
Daarna even in de Q , wat gehakte pistachenoten en poedersuiker aangebracht
en smullen maar, buikje vol.




