BasBQ
Beef en Steak

Pizza

 
 

Ron B

Pitmaster
Berichten
589
Zo af en toe geen gedoe. Gewoon lekker opstoken, pizza erop, en als ie klaar is pizza eraf, geen schoonborstelen, deksel dicht, klaar en eten.

Fijne avond

20221029_173745.jpg


20221029_172504.jpg


20221029_163950.jpg
 
Lekker man.

Pizza zonder gedoe.
 
Iigt jou pizzasteen nu direct boven de kolen? En zo ja gaat dat goed? Verbrandt je pizza niet erg snel?
 
Iigt jou pizzasteen nu direct boven de kolen? En zo ja gaat dat goed? Verbrandt je pizza niet erg snel?
Dat klopt. Dat gaat prima. Ik ga niet hoger dan 250 graden. De pizza ligt er dan een minuut of 10 op. Als je hoger gaat kwa temperatuur zal de pizza misschien wel een kans maken wat sneller aan te branden.

Maar 250 is prima.
 
Terug
Bovenaan Onderaan