Advies gevraagd. Onlangs heb ik een pizza workshop gevolgd en ben ik thuis lekker aan de slag gegaan met het bakken van pizza. Momenteel doe ik dat op de kamado, maar ik zou graag een stapje verder willen.
Ik heb jij verdiept in RVS en steen. Het nadeel van steen is dat ze echt loodzwaar worden. Hierdoor kom ik al snel uit bij RVS. Naast het bakken van pizza wil ik ook graag brood kunnen bakken, waardoor ik iets zoek wat redelijk warmte kan vasthouden. Naar welk segment pizza oven moet ik dan kijken?
Zelf kwam ik uit bij de Alfa Moderno 1. In hoeverre houdt deze goed warmte vast? Deze is vanwege het formaat aantrekkelijk, omdat deze net op mijn werktafel past. Voor alles wat groter wordt moet ik het terras groter maken en heb ik een extra onderstel nodig.
Wie wil er eens hardop met mij meedenken over bovenstaande?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik heb jij verdiept in RVS en steen. Het nadeel van steen is dat ze echt loodzwaar worden. Hierdoor kom ik al snel uit bij RVS. Naast het bakken van pizza wil ik ook graag brood kunnen bakken, waardoor ik iets zoek wat redelijk warmte kan vasthouden. Naar welk segment pizza oven moet ik dan kijken?
Zelf kwam ik uit bij de Alfa Moderno 1. In hoeverre houdt deze goed warmte vast? Deze is vanwege het formaat aantrekkelijk, omdat deze net op mijn werktafel past. Voor alles wat groter wordt moet ik het terras groter maken en heb ik een extra onderstel nodig.
Wie wil er eens hardop met mij meedenken over bovenstaande?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk