Na 2 low ans slow sessies en 1 kipje op het blik gisteren, vandaag tijd gemaakt voor pizza’s op de bastard.
Gisteren het deeg aangemaakt volgens het recept van hier op het forum. Een nachtje laten rusten en net 4 heerlijke pizza’s van de bastard gehaald. Korst was top, boordevol smaak. Als saus een simpele passata van tomaat, look en ui gebruikt. Voor de rest eenvoudig belegd.
De bastard op pizzastand gezet . Op een klein half uur tikte die al de 350 graden aan, bakken maar!
Pizza vormen en beleggen
Het resultaat
Dunne korst maar lekker krokant en vol smaak
Voor herhaling vatbaar!
Grts
Jeroen
Gisteren het deeg aangemaakt volgens het recept van hier op het forum. Een nachtje laten rusten en net 4 heerlijke pizza’s van de bastard gehaald. Korst was top, boordevol smaak. Als saus een simpele passata van tomaat, look en ui gebruikt. Voor de rest eenvoudig belegd.
De bastard op pizzastand gezet . Op een klein half uur tikte die al de 350 graden aan, bakken maar!
Pizza vormen en beleggen
Het resultaat
Dunne korst maar lekker krokant en vol smaak
Voor herhaling vatbaar!
Grts
Jeroen