- Berichten
- 1.437
Vandaag aan de slag gegaan met zelfgemaakt pizzadeeg (gisteravond al deeg gemaakt en laten rijzen en daarna verdeeld in porties en de bakjes in de koelkast geplaatst om het deeg te laten rijpen).
Vanochtend de bakjes deeg uit de koelkast gehaald en het deeg heeft dan nog een 10-tal uren kunnen rijzen op het aanrecht.
Het deeg uitgerold (met een deegroller).
Genoten van oa een pizza margherita, eentje met ham, eentje met ham en kastanje champignons en een dan eens de basis veranderd van tomatensaus naar barbecuesaus en eentje gemaakt met gerookte bacon.
We hebben weer heerlijk gegeten.
We kwamen tot het gezamelijke familiale besluit dat er hier geen prefab deeg meer binnen komt.
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Vanochtend de bakjes deeg uit de koelkast gehaald en het deeg heeft dan nog een 10-tal uren kunnen rijzen op het aanrecht.

Het deeg uitgerold (met een deegroller).

Genoten van oa een pizza margherita, eentje met ham, eentje met ham en kastanje champignons en een dan eens de basis veranderd van tomatensaus naar barbecuesaus en eentje gemaakt met gerookte bacon.



We hebben weer heerlijk gegeten.
We kwamen tot het gezamelijke familiale besluit dat er hier geen prefab deeg meer binnen komt.
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk