Beef en Steak

Pizza-lunch van de Bastard

 
 

Wietsehm

Stoker
Berichten
294
Vrienden!

Na aanschaf van de Bastard kwam al snel de pizza-rotisserie erbij.
Vandaag voor het eerst gebruikt voor de lunch. In kan enkel met de woorden van Ralph de Kok spreken: “Maken Deze!”
IMG_0117.jpeg
IMG_0121.jpeg
IMG_0123.jpeg
IMG_0124.jpeg


giphy-downsized.gif
 
Hallo Wietse, vraagje. Heb jij een nieuwe Bastard, dus met een multi level systeem? Ligt de pizzasteen van de rotisserie dan stabiel? In de bastards zonder muliti level system rustte de steen op een 'raamwerk' en nu volgens mij op twee punten? kan je me vertellen wat jou ervaring is?

Dank je,

Joost
 
Hallo Wietse, vraagje. Heb jij een nieuwe Bastard, dus met een multi level systeem? Ligt de pizzasteen van de rotisserie dan stabiel? In de bastards zonder muliti level system rustte de steen op een 'raamwerk' en nu volgens mij op twee punten? kan je me vertellen wat jou ervaring is?

Dank je,

Joost
Noob
Die vraag kan ik al voor je beantwoorden.
Met multilevel laat je de roosters gewoon liggen en daar je steen bovenop,keurig vlak 👍
 
Noob
Die vraag kan ik al voor je beantwoorden.
Met multilevel laat je de roosters gewoon liggen en daar je steen bovenop,keurig vlak 👍
Precies heren. Dat werkt geweldig. Samen met mijn rotisserie-post: hier onderscheidt de bastard zich wat mij betreft. Het klopt allemaal als een bus. Wat een veelzijdig apparaat. Met de pizzaoven, de rotisserie en de braadpan kan ik echt zo’n beetjes alles wat ik mij bedenken kan. Top!
 
@Wietsehm wat is het recept van het deeg wat je heb gemaakt ?
Ik oefen nog:
Deze heb ik gebruikt. Maar ik heb het deeg na maken, rijzen en opnieuw opspannen wel een nacht in de koelkast gezet.
Volgende ochtend eruit, in bollen van 220gram verdeeld en rijzen. Top!
 
Terug
Bovenaan Onderaan