- Berichten
- 1.618
In onze koelkast lagen er nog wat kers en roma-tomaten alsook een aubergine die op moesten.
Van de vorige pizza sessie ook nog geraspte mozarella dusja, wat doe je dan ... nog eens pizza.
Bij de vorige sessie had ik 6 bolletjes deeg gemaakt waarvan 4 ingevroren net voor het opbollen.
Dit was de eerste keer, dus ook direct een test of dit werkt.
Als afwerking bij de eerste nog wat pijnboompitten.
De pijnboompitten bleken niet echt een meerwaarde, dus de 2e maar met kappertjes gedaan.
lekkere smaakvolle pizza's , ingevroren deeg werkt perfect, maar volgende keer iets vroeger uit de vriezer, 's morgens ipv 's middags zodat het nog iets langer warm kan rijzen.
Van de vorige pizza sessie ook nog geraspte mozarella dusja, wat doe je dan ... nog eens pizza.
Bij de vorige sessie had ik 6 bolletjes deeg gemaakt waarvan 4 ingevroren net voor het opbollen.
Dit was de eerste keer, dus ook direct een test of dit werkt.
Als afwerking bij de eerste nog wat pijnboompitten.
De pijnboompitten bleken niet echt een meerwaarde, dus de 2e maar met kappertjes gedaan.
lekkere smaakvolle pizza's , ingevroren deeg werkt perfect, maar volgende keer iets vroeger uit de vriezer, 's morgens ipv 's middags zodat het nog iets langer warm kan rijzen.