BasBQ
Beef en Steak

PitmasteriQ, Eerste keer....

 
 
 

ThrowonD

Stoker
Berichten
494
Hee hallo...

Voor de eerste low en slow sessie, ben ik op zoek naar een recept wat ik goed zou kunnen gaan doen met een temp/fan.
Heb er heel veel zin in, en heel veel vertrouwen...

Dus graag een suggestie om mijn eerste sessie tot een goed einde te laten komen, en niet teleur gesteld te raken in het low en slow gebeuren...

Damn... zo'n zin in...
 
Ribs, pulled pork eigenlijk alles gewoon.
 
gerookte kipfilet, hammetje.....bacon....
 
ik ben ooit begonnen met ribbetjes. erg leuk om te doen!
 
Ik ben ook begonnen met (3-2-1) ribbels. Pulled pork is ook prima te doen, misschien nog wel makkelijker dan spareribs.
 
PP en ribs. Is relatief eenvoudig te doen, en het is vergevingsgezind vlees.
 
Je moet er niet te moeilijk over denken, gewoon doen. Kost je hoogstens wat geld als het mis gaat.
 
{quote}
Pulled pork is a great place for the beginner to start experimenting with smoke cooking. It is made from big clod of meat that is a lot more forgiving than other meats. And you can do it well on practically any grill with a lid.{unquote}...


Pulled Pork it shall be...
  :>

Dit vandaag opgehaald bij iemand, waarvan ik het 4rus heb gekregen... :blush:

a8x2.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan