- Berichten
- 348
Vandaag is het raar, druilerig koud weer.
De vriezer moet leeggemaakt worden voor het nieuwe vlees.
Dus kamado aan met wat rookhout aan, wat muziek, kacheltje en glas uit mijn living bottle... en relax.
Indirect op 110 °C. Bij een kern van 47 °C op gietijzeren rooster tot hij net over de 60 graden was, eraf laten rusten en smullen maar. Simpel en smakelijk.
(wel het ventilatortje aan zodat het grote gedeelte rook naar buiten geblazen wordt)
ohh ja ik heb er wel een klodder honing-mosterdsaus overheen gedrapeerd.
700 gram ribeye
Black out rub
Pitabrood
Honing-mosterdsaus.
De vriezer moet leeggemaakt worden voor het nieuwe vlees.
Dus kamado aan met wat rookhout aan, wat muziek, kacheltje en glas uit mijn living bottle... en relax.
Indirect op 110 °C. Bij een kern van 47 °C op gietijzeren rooster tot hij net over de 60 graden was, eraf laten rusten en smullen maar. Simpel en smakelijk.
(wel het ventilatortje aan zodat het grote gedeelte rook naar buiten geblazen wordt)
ohh ja ik heb er wel een klodder honing-mosterdsaus overheen gedrapeerd.
700 gram ribeye
Black out rub
Pitabrood
Honing-mosterdsaus.