Beef en Steak

Pinwheels

 
 
 
 

Free_ltd

BBQ Junkie
Berichten
5.285
Het moest er ooit van komen.

Gisteren bavette gevlinderd. Blijft toch altijd een dingetje.
Daarna insmeren met rode pesto en beleggen met ontbijtspek, chorizo en cheddar. Kruiden gewoon PEZO en Provençaalse kruiden.

Oprollen, rijgen en snijden.

Daarna de KJ met directe opstelling en rooster op hoogste punt de pinwheels op het gemak gegrild.

Het viel hier goed in de smaak.

IMG_4479.jpeg


IMG_4480.jpeg


IMG_4481.jpeg


IMG_4482.jpeg


IMG_4483.jpeg


IMG_4484.jpeg


IMG_4486.jpeg


IMG_4487.jpeg


IMG_4488.jpeg
 
Lijkt wel of je met Voodoo bezig bent geweest 😂
Waarom niet opgebonden als een rollade met slagerstouw? Dan blijft de pinwheelcompacter in vorm daardoor blijft het vlees malser/sappiger..
 
Lijkt wel of je met Voodoo bezig bent geweest 😂
Waarom niet opgebonden als een rollade met slagerstouw? Dan blijft de pinwheelcompacter in vorm daardoor blijft het vlees malser/sappiger..

Ik was het ergens op een site tegen gekomen en daar was het met de pen erdoor. Binden kon natuurlijk ook. :D

Zal het de volgende keer anders aanpakken.
 
Ik was het ergens op een site tegen gekomen en daar was het met de pen erdoor. Binden kon natuurlijk ook. :D

Zal het de volgende keer anders aanpakken.

De oplossing is vaak dicht bij huis te vinden.


 
Terug
Bovenaan Onderaan