- Berichten
- 127
Gisteren een pinkster diner gemaakt.
Vooraf gevulde snoeppaprika's met gegrilde tomaatjes
Hoofdgerecht, oosterse runderspiezen en red Pork varkenshaas, asperges en champignons in sesamolie
Nagerecht, aardbeien en vanille mousse met kersenclafoutis en ijs.
Voor het dessert nog een krokantje gebakken. Krokantje even in de *v*n wegens logistieke redenen, wel afgebakken op de primo.
Daarna het diner. De foto's spreken voor zich. Het was weer leuk hobbyen B-).
Het voorgerecht...
Het hoofdgerecht....
Het nagerecht...
Het was erg lekker.....
Vooraf gevulde snoeppaprika's met gegrilde tomaatjes
Hoofdgerecht, oosterse runderspiezen en red Pork varkenshaas, asperges en champignons in sesamolie
Nagerecht, aardbeien en vanille mousse met kersenclafoutis en ijs.
Voor het dessert nog een krokantje gebakken. Krokantje even in de *v*n wegens logistieke redenen, wel afgebakken op de primo.
Daarna het diner. De foto's spreken voor zich. Het was weer leuk hobbyen B-).
Het voorgerecht...






Het hoofdgerecht....








Het nagerecht...






Het was erg lekker.....