- Berichten
- 297
Vandaag borrel snack gemaakt voor het weekend. Pig candy van het recept van Dennis noskos bbq. Dank je wel hiervoor.
ingrediënten
plakjes bacon 2-3 mm dik
bruine basterdsuiker
esdoorn siroop
Cayennepeper
Bereiding
Bbq op een temp van 190 graden indirect.
Leg de bacon indirect en bestrooi ze met bruine suiker.
Laat ze 30 min garen.
Meng 4 eetl esdoornsiroop met 1/4 tl Cayennepeper doorelkaar.
Lak na 30 min de bacon af en draai ze na 5 min om en herhaal het aflakken. Laat de bacon afkoelen en echt een aanrader heerlijke borrel snack. Veel bbqplezier .
ingrediënten
plakjes bacon 2-3 mm dik
bruine basterdsuiker
esdoorn siroop
Cayennepeper
Bereiding
Bbq op een temp van 190 graden indirect.
Leg de bacon indirect en bestrooi ze met bruine suiker.
Laat ze 30 min garen.
Meng 4 eetl esdoornsiroop met 1/4 tl Cayennepeper doorelkaar.
Lak na 30 min de bacon af en draai ze na 5 min om en herhaal het aflakken. Laat de bacon afkoelen en echt een aanrader heerlijke borrel snack. Veel bbqplezier .