Waarde barbecue broeders en zusters,
Gisteren (woensdag) was er prachtig mooi weer voorspeld tussen dagen van regen door en de chef du cuisine hier zeurde al weken over tekort aan ruimte in haar vriezer. Dus de enige tijd geleden bij beef&steak gekochte picnic van 3.4kg moest eruit en omgebouwd worden tot een lekkere PP. Omdat wij dit als klein gezinnetje van 4 niet alleen op kunnen direct maar een aantal bevriende stellen met kinderen uitgenodigd. Vreemd genoeg konden ze allemaal terwijl we normaal maanden vantevoren iets moeten plannen als we wat samen willen doen......
De picnic samen met mijn pitboy de avond vantevoren ge?njecteerd met een mix van wat wiskey en appelsap. Daarna in een rub van Oakridge gezet. Dat blijft toch een favoriet. De volgende ochtend de wekker om 04.30 gezet. Na de koffie en de 7.07 toast (om 05.45 gedaan) ging het vlees op de WSM.
Ik schrik inmiddels niet meer van de steile temp klim in het begin dus halverwege de dag verslapte mijn aandacht iets. Daardoor de picnic een paar uur op de 70 graden gehad zonder een glace aan te brengen. Helaas dan maar een iets minder uitgesproken bark. Om 13.00 uur de picnic ingepakt en om 16.00 was ie klaar. Een run van 10 snelle uren dus. Na anderhalf uur rust vanwege een borreltje voor het eten de PP live aan tafel gepulled. Daarna moest ik nog snel een foto nemen want binnen notime verdween het allemaal. Alsof het nooit gebeurd was. Gelukkig hebben we de foto's nog
Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
Gisteren (woensdag) was er prachtig mooi weer voorspeld tussen dagen van regen door en de chef du cuisine hier zeurde al weken over tekort aan ruimte in haar vriezer. Dus de enige tijd geleden bij beef&steak gekochte picnic van 3.4kg moest eruit en omgebouwd worden tot een lekkere PP. Omdat wij dit als klein gezinnetje van 4 niet alleen op kunnen direct maar een aantal bevriende stellen met kinderen uitgenodigd. Vreemd genoeg konden ze allemaal terwijl we normaal maanden vantevoren iets moeten plannen als we wat samen willen doen......
De picnic samen met mijn pitboy de avond vantevoren ge?njecteerd met een mix van wat wiskey en appelsap. Daarna in een rub van Oakridge gezet. Dat blijft toch een favoriet. De volgende ochtend de wekker om 04.30 gezet. Na de koffie en de 7.07 toast (om 05.45 gedaan) ging het vlees op de WSM.
Ik schrik inmiddels niet meer van de steile temp klim in het begin dus halverwege de dag verslapte mijn aandacht iets. Daardoor de picnic een paar uur op de 70 graden gehad zonder een glace aan te brengen. Helaas dan maar een iets minder uitgesproken bark. Om 13.00 uur de picnic ingepakt en om 16.00 was ie klaar. Een run van 10 snelle uren dus. Na anderhalf uur rust vanwege een borreltje voor het eten de PP live aan tafel gepulled. Daarna moest ik nog snel een foto nemen want binnen notime verdween het allemaal. Alsof het nooit gebeurd was. Gelukkig hebben we de foto's nog
Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk