Beef en Steak

Picanha

 

Bart1972

Vuurmaker
Berichten
53
Hallo wil graag in de vakantie een Picanha maken
Er blijft wat vet op zitten wat ingesneden dient te worden
Hoe erg is het of niet is het als dwars door het vet heen snijd
Mag dit onder geen beding of het het geen ramp?
 
Ik heb wat moeite om de laatste twee zinnen te begrijpen maar als je bedoelt hoe erg het is om door het vet heen in het vlees te snijden zou ik dit altijd vermijden. Gebruik eventueel een schoon stanley mes om de vetlaag te kerven, deze kun je mooi op een vaste lengte instellen. Ik gebruik zo'n mesje altijd bij het insnijden van vetlagen, ideaal voor buikspek en eendenborst bijvoorbeeld.
 
Ceriel +1 , het ziet er wat minder uit maar het smaakt even goed hoor dus geen probleem tenzij je een restaurant runt.
 
Ceriel zei:
Is geen ramp, dikte van de vetkap is moeilijk te zien van buitenaf.
top bedankt voor je reactie ben even niet in staat om de bbq aan te steken maar gaat zeker nog gebeuren
 
Terug
Bovenaan Onderaan