BasBQ
Beef en Steak

Picanha

Woodpecker

Kooltjesharker
 
Berichten
142
Vandaag had ik een whiskytasting bij mij thuis. Zoals gebruikelijk zorgde ik voor wat lekkers, vandaag was het picanha.

Het had ik ingesneden en met grof zeezout ingewreven.

2c0f67233fea7f4b168d698ae57b7380.jpg


Daarna een rub gemaakt van 1 deel zout, 1 deel gemalen peper (4 seizoenen) 1 tl knoflookpoeder en 1 tl piment

ae08341c675753faf96f3727056cce01.jpg


Even op de vet kant aangezet en daarna indirect na 58 gr. Kerntemperatuur.

a9dc12b10687b436fcdd1158aee99322.jpg


397ab2892c3773fcf252a944c5da9bdb.jpg


Na 50 minuten was ie op temperatuur en ingepakt om hem ff te laten rusten.
15 minuten later was het gewoon stil aan tafel

36801167eac213eb4397e38acae53375.jpg
 

Carnao

Pitmaster
 
 
 
Berichten
652
Duh natuurlijk was het stil. Weet je hoe lekker dat is. Zeker met een mooie zachte wiskey er naast.
De kalfspicanha is ook zeer aan te raden!

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 

Hans

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
5.060
MarcovdK zei:
Duh natuurlijk was het stil. Weet je hoe lekker dat is. Zeker met een mooie zachte wiskey er naast.
De kalfspicanha is ook zeer aan te raden!

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

Met een lekkere Cabernet Sauvignon 2016 ook niet te versmaden ;)
Heerlijke wijn bij rood vlees. :)
 

tjal

Sprokkelaar
Berichten
41
Lekker hoor!
Zeker met een goede whisky er bij


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Bovenaan Onderaan