- Berichten
- 794
Even een kort verslagje.
Zo, mijn vrouw is bevallen van ons tweede dochtertje, en alles gaat goed.
Dat betekent dat rood vlees weer in het dieet past… twee mooie Picanha steaks ontdooit en aan het spit geregen (beetje peper en zout):
De weber kettle mooi opgestookt met twee mandjes ecobrasa, spit erop en draaien maar! (Blokje appelhout):
Helaas ging het toen aardig mis in de planning, een (bijna) peuter die aandacht vraagt, de vrouw die borstvoeding geeft aan de jongste telg, en ik die probeer het eten tussendoor te maken.
BBQ te heet waardoor het vlees snel de beoogde temperatuur van 45-50 graden kern had behaald, de oven was heet maar de frieten (het is friet!
) lagen nog op het aanrecht… afijn, het is allemaal goed gekomen! Een van de twee stukken Picanha was iets te ver doorgeschoten maar nog goed te versmaden, de helft van dit stuk vlees was nog mooi rood van binnen gelukkig.
Verdere foto’s zijn dus door de hectiek achtergebleven.
Alles kwam samen op een bord met dus Picanha, ovenfriet en een boeren farmer salade.
Lekker gegeten, vrouw weer tevreden met rood vlees, ik content.
Zo, mijn vrouw is bevallen van ons tweede dochtertje, en alles gaat goed.
Dat betekent dat rood vlees weer in het dieet past… twee mooie Picanha steaks ontdooit en aan het spit geregen (beetje peper en zout):
De weber kettle mooi opgestookt met twee mandjes ecobrasa, spit erop en draaien maar! (Blokje appelhout):
Helaas ging het toen aardig mis in de planning, een (bijna) peuter die aandacht vraagt, de vrouw die borstvoeding geeft aan de jongste telg, en ik die probeer het eten tussendoor te maken.
BBQ te heet waardoor het vlees snel de beoogde temperatuur van 45-50 graden kern had behaald, de oven was heet maar de frieten (het is friet!

Verdere foto’s zijn dus door de hectiek achtergebleven.
Alles kwam samen op een bord met dus Picanha, ovenfriet en een boeren farmer salade.
Lekker gegeten, vrouw weer tevreden met rood vlees, ik content.