Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Wat is te rauw? Picanha hoort indirect naar 54 graden. Dan is hij medium rare. Een paar graden hoger is zonde maar als ze dat lekker vindt... Ik leg altijd het dunnere deel weg van de kolen zodat het gelijkmatig mee gaart. Misschien als je het juist naar de kolen toe legt heb jij het dikke deel op 54 gr en het dunnere deel overdone voor haar
Volgens mij zijn het plakken, kan niet zien hoe dik maar als ze een beetje dikte hebben eerst indirect en dan afgrillen, als het dunne lappen zijn gelijk direct, beetje pezo en klaar.
Picanha mensen. Dont worry. Als het echt maar plakken zijn dan direct op het vuur afgrillen. Dan is de quisson zeer snel bereikt. Daarna wat peper zout en kruidenboter. Heerlijk. Geniet ervan
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.