Al een hele tijd stond de picanha op mijn verlanglijstje. Vorige week heb ik er een bij de Makro gehaald. Een kleintje van 770 gram.
Alleen peper en zout erop. Dit een paar uur vacu?m laten rusten om zout in te laten trekken.
Heb 'm met houtskool in de slow 'n sear bij 115 graden tot 48 kern gegaard met eikenhout rook.
Bleef redelijk stabiel, temperatuur liep van 110 op tot 118 in de 50 minuten die ervoor waren. Schuiven onder en boven uiteindelijk bijna dicht bleef de temp mooi stabiel.
Hierna de bbq opgestookt en de picanha afgevlamd tot 55 graden kern.
Heerlijk mals vlees! Lekkere grill smaak, gegeten met aardappelen uit de oven en een salade.
Veel te snel op








Alleen peper en zout erop. Dit een paar uur vacu?m laten rusten om zout in te laten trekken.
Heb 'm met houtskool in de slow 'n sear bij 115 graden tot 48 kern gegaard met eikenhout rook.
Bleef redelijk stabiel, temperatuur liep van 110 op tot 118 in de 50 minuten die ervoor waren. Schuiven onder en boven uiteindelijk bijna dicht bleef de temp mooi stabiel.
Hierna de bbq opgestookt en de picanha afgevlamd tot 55 graden kern.
Heerlijk mals vlees! Lekkere grill smaak, gegeten met aardappelen uit de oven en een salade.
Veel te snel op








