- Berichten
- 3.379
@berndd
Kan het zijn, dat je bij het searen, een te lage temperatuur hebt gebruikt ?
Na het low en slow gedeelte, voer je de temperatuur van je Q op naar 200?C of hoger.
In de tussentijd heb je het vlees heel even van de Q af, tot je de gewenste grilltemperwtuur heb bereikt.
Voor wat de chimichurri betreft.
Ik heb nog geen tijd gehad deze op het forum te plaatsen, maar tot die tijd kan je hem ook vinden op mijn blog. (Zie link in mijn onderschrift)
En er bestaat idd ook een rode versie van de Chimichurri (met jawel tomaat)
@Alex81
De Chimichurri zou je een kleine week moeten kunnen bewaren (als deze dat haalt
)
Mac
Kan het zijn, dat je bij het searen, een te lage temperatuur hebt gebruikt ?
Na het low en slow gedeelte, voer je de temperatuur van je Q op naar 200?C of hoger.
In de tussentijd heb je het vlees heel even van de Q af, tot je de gewenste grilltemperwtuur heb bereikt.
Voor wat de chimichurri betreft.
Ik heb nog geen tijd gehad deze op het forum te plaatsen, maar tot die tijd kan je hem ook vinden op mijn blog. (Zie link in mijn onderschrift)
En er bestaat idd ook een rode versie van de Chimichurri (met jawel tomaat)
@Alex81
De Chimichurri zou je een kleine week moeten kunnen bewaren (als deze dat haalt
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Mac