Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Zoals Guga zou zeggen, it's all about the end cut. Oftewel, als je serveert in dikke plakken snij je daar op je eigen bord weer dunne plakjes van en die zijn op de draad. Maar als je dunne plakjes serveert "moeten" ze wel op de draad zijn.Mooi gegaard.
Ook ik zou het vlees anders snijden, nu heb je met de draad gesneden, je kan beter op de draad snijden. Dit is haaks op de vezel, dan voelt het vlees malser.
Mooi gegaard.
Ook ik zou het vlees anders snijden, nu heb je met de draad gesneden, je kan beter op de draad snijden. Dit is haaks op de vezel, dan voelt het vlees malser.
Zoals Guga zou zeggen, it's all about the end cut. Oftewel, als je serveert in dikke plakken snij je daar op je eigen bord weer dunne plakjes van en die zijn op de draad. Maar als je dunne plakjes serveert "moeten" ze wel op de draad zijn.
De plakken op de foto zien er vrij dun uit dus in dat geval zou ik volgende keer idd haaks gaan voor een malser gevoel.
Maargoed, picanha is bijna niet te verpesten, deze ziet er ook weer erg fijn uit![]()