- Berichten
- 29
Vandaag was het weer tijd voor onze hamburgers
van de bbq, ik weet t het is simpel maar wel lekker.
Het vlees waren de Picana hamburgers van bb Quality verder dik gesneden bacon van de slager, jonge kaas
van de kaasboer en bolletjes van de warme bakker, verder nog sla tomaat en flink door gebakken ui!
De kamado flink hoog opstoken en direct grillen.
Het vuur
in de Kamado,
De Picana’s,
De dik gesneden bacon
erbij,
Kaas op de hamburgers laten smelten,
De opgemaakte Picana hamburgers,
De close up,
Eind oordeel, perfect gelukt mooi gaar en het blijft heerlijk met al die goede ingrediënten, straks nog 1tje maar dan weer angus dry aged, dat is onze favoriet en die staat al op dit forum.



Het vlees waren de Picana hamburgers van bb Quality verder dik gesneden bacon van de slager, jonge kaas

De kamado flink hoog opstoken en direct grillen.
Het vuur

De Picana’s,
De dik gesneden bacon

Kaas op de hamburgers laten smelten,
De opgemaakte Picana hamburgers,
De close up,
Eind oordeel, perfect gelukt mooi gaar en het blijft heerlijk met al die goede ingrediënten, straks nog 1tje maar dan weer angus dry aged, dat is onze favoriet en die staat al op dit forum.

