- Berichten
- 4.946
Vandaag een maaltje gemaakt wat ik al langere tijd wilde maken. Philly Cheese Steak. Gegrilde groentes, kaas en beef. Wie lust dat nou niet 
Voor de beef heb ik bavet gebruikt. Een stuk met veel smaak. En niet te duur. Groentes bestaan uit paprika, ui en kastanjechampignons.
Hierbij de ploaikes
Ingediende
Alles klein gemaakt en overgoten met olijfolie, balsamicoazijn en worcestersaus. Snufje zout en peper.
Ondertussen Webert aan. Nieuw roostertje er op. (Eindelijk van dat GBS ding af). Deksel van de DO er op en de groentes grillen
Groenten mooi aangezet en beetgaar. Die konden er af en de bavet er op.
Tijdens het grillen de kaassaus gemaakt. Gewoon in de keuken. Met een mix van diverse kazen. En vooral oude kaas.
Vlees was klaar. Mooi 52gr kern. Even rusten en dan mooi dun snijden. Ik heb er kleine blokjes van gemaakt. Eet wel zo makkelijk op brood.
Dan het broodje maken. Man man dat is lekker
Dat was weer een beste maaltijd. En super lekker. Enige wat we volgende keer anders doen is enkel oude kaas gebruiken voor de kaassaus.
Groeten Bram.

Voor de beef heb ik bavet gebruikt. Een stuk met veel smaak. En niet te duur. Groentes bestaan uit paprika, ui en kastanjechampignons.
Hierbij de ploaikes
Ingediende

Alles klein gemaakt en overgoten met olijfolie, balsamicoazijn en worcestersaus. Snufje zout en peper.

Ondertussen Webert aan. Nieuw roostertje er op. (Eindelijk van dat GBS ding af). Deksel van de DO er op en de groentes grillen


Groenten mooi aangezet en beetgaar. Die konden er af en de bavet er op.


Tijdens het grillen de kaassaus gemaakt. Gewoon in de keuken. Met een mix van diverse kazen. En vooral oude kaas.

Vlees was klaar. Mooi 52gr kern. Even rusten en dan mooi dun snijden. Ik heb er kleine blokjes van gemaakt. Eet wel zo makkelijk op brood.

Dan het broodje maken. Man man dat is lekker


Dat was weer een beste maaltijd. En super lekker. Enige wat we volgende keer anders doen is enkel oude kaas gebruiken voor de kaassaus.
Groeten Bram.