- Berichten
- 1.226
In het kader van het Dutch Bacon Weekend, ben ik lekker aan de slag gegaan.
Ik wilde eerst zelf bacon gaan maken, maar mijn vrouw is momenteel zwanger en de behoefte aan
vlees is hierdoor opmerkelijk afgenomen. Om dan vervolgens een complete buikspek te maken leek me dan niet
in goede aarde te vallen.
Toen kwam ik op het idee om varkenshaas te vlinderen (zo heet dat toch?) deze lekker in te smeren met Pesto.
Vervolgens op te vouwen, Ontbijtspek eromheen wikkelen. Daarna mijn stuk licht rubben en vervolgens op de Q!
Heerlijk, met aardappelschijfjes met champignons en ui en met witlof met ham en kaas.
Kijk en geniet!











Sorry voor het logo in beeld, vergeten uit te zetten bij het exporteren in Lightroom. (en geen zin om het opnieuw te doen
)
Ik wilde eerst zelf bacon gaan maken, maar mijn vrouw is momenteel zwanger en de behoefte aan
vlees is hierdoor opmerkelijk afgenomen. Om dan vervolgens een complete buikspek te maken leek me dan niet
in goede aarde te vallen.
Toen kwam ik op het idee om varkenshaas te vlinderen (zo heet dat toch?) deze lekker in te smeren met Pesto.
Vervolgens op te vouwen, Ontbijtspek eromheen wikkelen. Daarna mijn stuk licht rubben en vervolgens op de Q!
Heerlijk, met aardappelschijfjes met champignons en ui en met witlof met ham en kaas.
Kijk en geniet!












Sorry voor het logo in beeld, vergeten uit te zetten bij het exporteren in Lightroom. (en geen zin om het opnieuw te doen
