- Berichten
- 1.650
Van de week bij slagerij De Rooij in Berkel en Rodenrijs een stuk Iberico varken besteld. Ik was namelijk ge?nspireerd door de site van Marcel (Mac) en vandaag Rack of Pork gemaakt, en wel volgens dit recept (http://www.macsbbqpit.com/pecan-crusted-rack-of-pork/#comment-1679). Als extra nog wat venkelzaadjes en chilivlokken toegevoegd
Mooi stuk vlees
De ingredi?nten
Zwoerd zat er ook nog aan, later ingesneden met Stanleymes. Maar een volgende keer haal ik het er meteen af.
Met stanleymes ingesneden
Pecannoten, Panko broodkruim, venkelzaadjes, chilivlokken, sinaasappelschil, rozemarijn, zout en peper
Vlees eerst ingesmeerd met mengsel van sinaasappelsap en olijfolie, vervolgens droge mengsel erop gedaan
Past mooi op de verhoger
Kersen en appelhout in de smokerbox
Ondertussen cranberry coulis gemaakt, ook volgens recept van Mac
Met staafmixer goed gladmixen
IJsberg sla met bietjes, de mix met panko gaat goed samen met de bietjes
Na 3 uur had het stuk varken een Kerntemp van 65 gr. Dome was constant 114 gr.
Heel even direct verhitten, spek begon echter al snel te ontvlammen
Bordje met McPeet potato's, we hebben weer heerlijk gegeten.
Bedankt weer voor het kijken
Mooi stuk vlees
De ingredi?nten
Zwoerd zat er ook nog aan, later ingesneden met Stanleymes. Maar een volgende keer haal ik het er meteen af.
Met stanleymes ingesneden
Pecannoten, Panko broodkruim, venkelzaadjes, chilivlokken, sinaasappelschil, rozemarijn, zout en peper
Vlees eerst ingesmeerd met mengsel van sinaasappelsap en olijfolie, vervolgens droge mengsel erop gedaan
Past mooi op de verhoger
Kersen en appelhout in de smokerbox
Ondertussen cranberry coulis gemaakt, ook volgens recept van Mac
Met staafmixer goed gladmixen
IJsberg sla met bietjes, de mix met panko gaat goed samen met de bietjes
Na 3 uur had het stuk varken een Kerntemp van 65 gr. Dome was constant 114 gr.
Heel even direct verhitten, spek begon echter al snel te ontvlammen
Bordje met McPeet potato's, we hebben weer heerlijk gegeten.
Bedankt weer voor het kijken