Paulus
Tondelzoeker
- Berichten
- 20
Hoi lotgenoten,
Hierbij even een korte voorstelronde.
Ik ben via Jappert op dit forum terecht gekomen en ben momenteel ook samen met hem 2 UDS'en aan het bouwen.
Eigenlijk ben ik mijn hele leven al bezeten van alles wat met koken en bakken te maken heeft.
Ik hou erg van de Italiaanse, Franse en Thaise keuken.
Tot voorheen was ik alleen bekend met het high & fast barbecuen (de traditionele vleesverbranding), maar sinds een ook bezig met low & slow.
Zo hebben Jappert en ik onlangs onze eerste pulled pork sessie er op zitten wat een succes was.
Dus nu eerst even de UDS'en afbouwen, en daarna hoop ik dat ik hier nog veel mooie gerechten mag gaan posten..
Groeten, Paul
Hierbij even een korte voorstelronde.
Ik ben via Jappert op dit forum terecht gekomen en ben momenteel ook samen met hem 2 UDS'en aan het bouwen.
Eigenlijk ben ik mijn hele leven al bezeten van alles wat met koken en bakken te maken heeft.
Ik hou erg van de Italiaanse, Franse en Thaise keuken.
Tot voorheen was ik alleen bekend met het high & fast barbecuen (de traditionele vleesverbranding), maar sinds een ook bezig met low & slow.
Zo hebben Jappert en ik onlangs onze eerste pulled pork sessie er op zitten wat een succes was.
Dus nu eerst even de UDS'en afbouwen, en daarna hoop ik dat ik hier nog veel mooie gerechten mag gaan posten..
Groeten, Paul