- Berichten
- 450
Vorige week bij de Sligro een stuk sucadevlees van 2 kg gehaald.
De ene kilo werd van de week ingepikt door t dinnetje en veranderde in een Surinaams broodje.
Nu mocht ik,half twaalf de Q aan en lekker op een temp van 170 graden laten komen.
Het recept van bbq junkie sprak me aan en dit dus gevolgd.
Vlees in stukken en uien in ringen en t feest kon beginnen.
Zo blij met m’n dutch oven van the bastard en m’n nieuwe gietijzeren roosters,ziet er stoer uit
Na t aanbraden de uien er in en daarna de flesjes Leffe bruin
Alle kruiden er bij zoals tijm,pezo,kruidnagel,laurier en uiteindelijk het broodje met mosterd,gekozen voor niet heel pittige maar een milde
Toen alles 3,5 uurtje lekker laten sudderen en klein beetje water er bij om droog koken tevoorkomen.
Bij de Sligro ook van die alu bakjes mee genomen waar normaal je kapsalon in komt,want op die manier konden er ook drie bakjes naar de buren.
Voor nu eetse allemaal
De ene kilo werd van de week ingepikt door t dinnetje en veranderde in een Surinaams broodje.
Nu mocht ik,half twaalf de Q aan en lekker op een temp van 170 graden laten komen.
Het recept van bbq junkie sprak me aan en dit dus gevolgd.
Vlees in stukken en uien in ringen en t feest kon beginnen.
Zo blij met m’n dutch oven van the bastard en m’n nieuwe gietijzeren roosters,ziet er stoer uit

Na t aanbraden de uien er in en daarna de flesjes Leffe bruin
Alle kruiden er bij zoals tijm,pezo,kruidnagel,laurier en uiteindelijk het broodje met mosterd,gekozen voor niet heel pittige maar een milde
Toen alles 3,5 uurtje lekker laten sudderen en klein beetje water er bij om droog koken tevoorkomen.
Bij de Sligro ook van die alu bakjes mee genomen waar normaal je kapsalon in komt,want op die manier konden er ook drie bakjes naar de buren.
Voor nu eetse allemaal